Brusnica u medu


Brusnicu u medu možete kupiti kao gotov proizvod ili u vrijeme branja brusnice stavite u kvalitetan med i odmah možete koristiti.
Brusnica u medu liječi od bakterije ESCHERICNIA COLI koja je najčešći uzrok upale mokraćnih kanala.


Čisti ,bubrege, jetru, prostatu.

Koristi se kao preventiva kod kardijovaskularnih oboljenja. Brusnica u medu obnavlja stanice za vid, znači popravlja vaš vid.


Da bi postigli rezultate s ovim prirodnim lijekom morate biti uporni u korištenju istog.


Ima iznimno malu količinu prirodnih šećera, i tako djeluju na snižavanje glukoze u krvi. Tako što čisti sve od razno-raznih bakterija vaše genitalije tako pospješuje seksualne potrebe kako kod žena, jos više kod muškaraca jer izuzetno dobro djeluje na prostatu i krvotok genitalija.


U zmite dva do tri puta dnevno 5 do 6 bobica zajedno sa medom, moram napomenit budite uporni.Upotreba ljekovitog bilja i njihovih pripravaka najstariji je oblik medicine. Danas u većem dijelu svijeta, liječenje ljekovitim biljem koristi se kao najvažniji način liječenja. Mnogi suvremeni lijekovi neposredno ili u djelomično promijenjenom obliku potječu od ljekovitih biljaka. U cijelom svijetu koristi se oko 20 000 ljekovitih biljaka, a od toga 1100 dobro je istraženo.